meijer-web-12_0 meijer-web-5_0 meijer-web-8_0 meijer-web-9_0 buislaser-950x365_0 plaatbewerking-header_0
De 5 van Meijer
Plaatwerk met excellente productie

ketenengineering Lees meer >

Kennis van metaal en techniek

voorraden zonder zorgen Lees meer >

Optimale doorlooptijd

Optimale doorlooptijd Lees meer >

Optimaal Voorraadbeheer

Kennis van techniek Lees meer >

Keten engineering

Excellente productie Lees meer >

plaatwerk en plaatbewerking

Meijer staat voor plaatwerk. Specialist in plaatbewerking en buisbewerking, zowel in staal als roestvaststaal. Meijer produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde frames en omkastingen. Beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring en een modern en up to date machinepark. Kennis van zowel de eigen processen als die van zijn klanten. Een logistiek systeem dat klinkt als een klok, een perfecte leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is waarom klanten bij Meijer kopen en steeds terugkomen!

Wij zijn gespecialiseerd in:

Lasersnijden van staal, RVS en aluminium
Lasersnijden is het snijden van plaatwerk met behulp van een laserstraal. Lasersnijden is een snelle en makkelijke manier om platen van het juiste contour en gatenpatroon te voorzien. Vrijwel braamloos, zeer nauwkeurig en zonder beschadigingen aan het oppervlak van de plaat. Meer over lasersnijden.

Ponsnibbelen van platen
Ponsnibbelen is het ponsen van gaten en uitsparingen in plaat. Onze machines kunnen efficiënt voor het ponsen van dunne platen tot 3mm worden ingezet, vooral bij het perforeren van grote oppervlaktes en series. Ook kunnen we speciale bewerkingen uitvoeren zoals het aanbrengen van verzinkgaten, dit kan zelfs in één bewerking worden uitgevoerd. Meer over ponsnibbelen.

Kanten/zetten van plaatwerk
Plaat kanten/zetten is één van onze specialiteiten. Met onze zestien kantbanken zijn wij één van de grootsten van Nederland op gebied van plaat kanten. Onze vakkundige kanters kunnen de meest complexe producten maken. Meer over plaat zetten.

Plaatwerk knippen, braamloos en nauwkeurig
Bij het knippen van plaat brengen wij geen warmte in. Deze manier van werken levert voordeel op voor het vervolgtraject. We knippen RVS, staal en aluminium met een hoge precisie. Dit doen we nauwkeurig, braamloos en met een marge van 0,1 mm. Meer over plaatwerk knippen.

Staal lassen, enkelvoudig of samengesteld
Meijer is specialist en gecertificeerd in het samenstellen van hoogwaardig plaat-en constructiewerk.
In onze gescheiden staal-las afdeling beheersen we lasprocessen zoals MAG-lassen en TIG-lassen als geen ander. Voor stiftlassen en puntlassen kunt u ook bij ons terecht. Meer over staal lassen.

RVS lassen met hoogwaardige afwerking
Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches, zoals de voedselindustrie zijn wij bekend met de diverse kwaliteitseisen en richtlijnen voor RVS-lassen. Het samenstellen gebeurt bij Meijer in een aparte, afgescheiden hal. Onze ervaren lassers werken diverse lasprocessen zoals TIG-lassen en MIG-lassen. Voor het afwerken van RVS gebruiken wij onze eigen slijp-en polijstruimte. Meer over RVS lassen.

Robotlassen voor gegarandeerde en constante kwaliteit
Robotlassen kan worden ingezet voor producten van staal en RVS. Hiervoor hebben wij vijf lasrobots beschikbaar. Bij het verwerken van een grote serie, is robotlassen vaak goedkoper dan handmatig lassen. Meijer ontwerpt en bouwt zelf de mallen voor het robotlassen om laswerk van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Meer over robotlassen.


Tweetjes

NIEUWS VAN MEIJER IN UW MAILBOX?

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!


IN CONTACT

Oudebildtdijk 894
9079 NG
St. Jacobiparochie

Telefoon
Telefax

0518 492949
0518 491982

OVER MEIJER

Meijer staat voor metaalbewerking. Specialist in plaatbewerking en buisbewerking, zowel in staal als roestvaststaal. Meijer produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde frames en omkastingen. Beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring, een modern en up to date machinepark. Kennis van zowel de eigen processen als die van zijn klanten. Een logistiek systeem dat klinkt als een klok, een perfecte leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is waarom klanten bij Meijer kopen en steeds terugkomen! Lees meer >

Bekijk de promo van Meijer!