Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
MeijerBV excellente productie Excellente productie

Excellente productie

Meijer denkt bij excellente productie niet alleen aan een high-tech machinepark en deskundig goed opgeleid personeel. Ze vormen slechts de basisingrediënten die het mogelijk maken om tot een excellente productie te komen. Belangrijker is de natuurlijke overtuiging van Meijer dat het altijd beter kan. Er wordt continu gekeken naar mogelijkheden om de efficiëntie en effectiviteit van elk organisatiedeel en alle processen te verbeteren. Dat vinden ze gewoon bij Meijer.

Activiteiten als plaatbewerking, buislasersnijden, assemblage en framebouw maken Meijer niet uniek. De wijze waarop daar – in samenspraak met de opdrachtgever – een invulling aan wordt gegeven juist wel. Vooruitstrevend, innovatief en grensverleggend zijn woorden die gewoon bij Meijer passen. Bent u op zoek naar een toeleverancier die denkt in termen van meerwaarde, meedenken en langdurige samenwerking, dan hebt u die nu gevonden.

 Download hier de leaflet voor Excellente productie

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers