Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Framebouw

Framebouw

STALEN FRAMES:

Meijer is ingericht om complete producten te leveren, met name frames. Opgebouwd uit buizen, kokers en plaatdelen kan Meijer al zijn specialismen inzetten om hier gelaste constructies mee te vervaardigen.

Een uitgebreide lasafdeling, inclusief robots, zorgt dat de onderdelen met het gewenste kwaliteitsniveau worden samengebouwd.

Ook zijn er diverse mogelijkheden om onderdelen na het lassen nog mechanisch na te bewerken als dit noodzakelijk is.

Voor zwaardere constructies tot ca 250 kg heeft Meijer een speciale hal ingericht, inclusief de noodzakelijke hijs- en hefmiddelen.

RVS FRAMES:

Voor RVS constructies en frames heeft Meijer een speciale, afgescheiden afdeling. Hier lassen (voornamelijk met TIG) vakmensen de producten, en wordt ook gezorgd voor de juiste afwerking van de producten. Immers, RVS producten vragen een heel andere behandeling en afwerking dan stalen producten.

Meijer heeft de juiste mensen in huis om te zorgen dat uw productieproces ongestoord kan verlopen door een betrouwbare aanlevering.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van framebouw en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 Download hier de leaflet voor al onze mogelijkheden

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers