Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Historie

De geschiedenis van Meijer gaat terug naar 1921. In dat jaar start grootvader Hendrik Meijer in Sint Jacobiparochie een loonbedrijf. In latere jaren wordt dit uitgebreid met een machinefabriek en constructiewerkplaats. Begin jaren ‘80 wordt onder leiding van kleinzoon Sjoerd Meijer een omslag gemaakt en blijven er drie activiteiten over: plaatwerkbewerking, speciaalmachinebouw en het bouwen van voorzetapparatuur voor heftrucks, het huidige Meijer Handling Solutions (voorheen MSE-Forks).
Vanaf 1985 wordt plaatbewerking de hoofdactiviteit en wordt de naam gewijzigd in Meijer Plaatbewerking, een inmiddels gevestigde naam in de industrie. Kernwoorden als creatief, technisch, modern en betrouwbaar zorgen ervoor dat Meijer zich onderscheidt en groeit. Zo is Meijer Plaatbewerking uiteindelijk uitgegroeid van toeleverancier aan vooral de kachelindustrie tot een toeleverancier aan industrieën voor interne transportmiddelen, vuiltransportmiddelen, horeca-apparatuur, meubelen, sorteermachines, winkelinrichting, etcetera.

Meijer Plaatbewerking heeft zich sinds 1985 ontwikkeld van een lokale leverancier met 15 medewerkers tot de huidige innovatieve marktpartij met ruim 100 medewerkers. Uitzonderlijk is het gegeven dat het familiebedrijf Meijer, midden in de maatschappij van Het Bildt is blijven staan. Het personeel is niet alleen zeer ervaren maar is ook met het bedrijf diep geworteld in de streek. Het is één van de onmiskenbare kernkwaliteiten van Meijer.

Sinds 1 februari 2016 hanteert Meijer Plaatbewerking een nieuwe naam en huisstijl. Meijer Plaatbewerking heet voortaan Meijer Metal. Deze nieuwe sterke naam, met internationaal karakter, geeft beter weer waar wij als bedrijf voor willen staan. Uiteraard hoort bij deze naamswijziging een huisstijlverandering, die we doorgevoerd hebben.

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers