Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
MeijerBV kennis van techniek Kennis van techniek

Kennis van techniek

Dat Meijer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen op het vakgebied, spreekt voor zich. De rol als gespecialiseerd toeleverancier van plaatwerkdelen heeft immers zijn verantwoordelijkheden. Het is die kennis die Meijer wil delen met andere relevante marktpartijen om te komen tot het meest functionele eindproduct, met de laagste integrale kostprijs. Met versterkte concurrentiekracht als eindresultaat.

Om dit te realiseren, organiseert Meijer onder meer workshops voor externe constructeurs of engineers. Door samen het oorspronkelijke ontwerp nog eens kritisch tegen het licht te houden, kunnen eventuele zwaktes worden verbeterd en kunnen sterke punten nog verder worden uitgebuit. Die bundeling van kennis, ervaring en expertise maakt gewoon meer mogelijk, zowel voor opdrachtgever als voor toeleverancier. En uiteindelijk natuurlijk de klant.

 Download hier de leaflet voor Kennis van techniek

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers