Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Ketenengineering bij Meijer BV Ketenengineering

Ketenengineering

Samenwerken is een normaal gegeven in het bedrijfsleven. Het gebeurt in meer of mindere mate, incidenteel of structureel, met vaste of wisselende partners, op hiërarchische of gelijkwaardige basis; de variëteiten zijn bijna eindeloos. Meijer bouwt graag aan een strategisch groeimodel waar alle partijen profijt van hebben, zowel nu als in de toekomst. Door het integreren van schakels in een (productie)keten blijkt namelijk veel méér mogelijk.

Meijer Metal heeft de kennis en vaardigheden in huis om zo’n strategisch samenwerkingsmodel op te zetten en daarin mee te werken. Zonder vrijblijvendheid, want om te excelleren in de markt, moeten alle ketenpartners goed bij elkaar passen en de gezamenlijke missie en visie uitdragen. Het is het opzetten van een lange termijn strategie wat voor Meijer heel vertrouwd is.

 Download hier de leaflet voor Ketenengineering

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers