Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

In goede handen bij Meijer

27 juli 2018, 12:39

Onlangs was het weer tijd voor de jaarlijkse BHV cursus binnen de Meijer-Group. Door middel van een 1 daagse herhalingscursus hebben zeker 33 werknemers hun kennis op gebied van eerste hulp weer verfrist. Hierdoor mogen zij zich nog zeker een jaar Bhv’er noemen. Veiligheid en adequaat kunnen handelen staan bij Meijer hoog in het vaandel en dat er nu 33 kundige Bhv’ers rondlopen is daarvan een mooi voorbeeld.

Gedurende de dag werd er veel geoefend met de drie aanwezige AED’s en de nieuw aangeschafte Walkie Talkies. De groep werd opgesplitst in tweeën en beide werden een volledige dag blootgesteld aan verschillende situaties die van toepassing kunnen zijn binnen Meijer. In de ochtend werd er stil gestaan bij situaties die te maken hadden met letsel bij derden door middel van  bedrijfssituaties. Om de situatie zo echt mogelijk te maken werd er gebruik gemaakt van een Lotus®slachtoffer. Dit is een acteur gespecialiseerd in het nabootsen van letsel zodat onze deelnemers een zo realistisch mogelijke situatie voorgeschoteld krijgen.

In de middag mocht elke deelnemer ervaren hoe het is om een brand te blussen van verschillende categorieën. Om hier nog een schepje bovenop te doen was ook hier een Lotus®slachtoffer aanwezig zodat de Bhv’ers leren omgaan met het verlenen van eerste hulp in een gevaarlijke omgeving. Het stellen van prioriteiten en het creëren van een veilige omgeving om eerste hulp te verlenen stond hierbij centraal.

De Meijer-Group is trots dat het zoveel Bhv’ers rond heeft lopen binnen het bedrijfspand en wil ook iedereen feliciteren met het verlengen van dit certificaat. Mede hierdoor ben je als werknemer bij Meijer in goede handen. Veiligheid voorop!

Meijer nieuws

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers