Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Nieuws en vernieuwing

9 oktober 2012, 12:22

Meijer is en blijft volop in beweging. Zowel qua organisatie, techniek als uitstraling. Intern zijn diverse wijzigingen doorgevoerd waardoor Meijer nog slagvaardiger kan opereren.
Korte lijnen en heldere verantwoordelijkheden. Alles om de klant zo effectief mogelijk te ondersteunen. Investeringen in met name kantbanken voor zwaarder plaatwerk betekenen een belangrijke impuls om ook de onderdelen voor grotere frames en constructies efficiënt en marktconform te kunnen produceren. Daarnaast is de website flink onder handen genomen en biedt die meer informatie over alle facetten van Meijer plus uitgebreide achtergrondinformatie.

We zijn benieuwd hoe u de nieuwe website beoordeelt en waarderen het als u ons uw mening hierover geeft. Dit kan uiteraard per mail en per telefoon.

Meijer nieuws

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers