Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Toertocht “met z’n Allen” groot succes

5 juni 2018, 15:59

Omstreeks 12 uur was het dan zover. De poorten van Meijer werden geopend voor de ruim 106 vrachtwagens met daarin cliënten met een verstandelijke beperking van Talant. De lange stoet vrachtwagens creëerde een mooi tafereel over de Oudebildtdijk alvorens bij de Meijer-Group te parkeren. De ruim 300 bezoekers waaronder de vrachtwagenchauffeurs, politie, brandweer en Talant personeel waren al om 10 uur vertrokken uit Leeuwarden om hun route door Friesland af te leggen. Onder muzikale begeleiding van (oud directeur) dhr Sjoerd Meijer werd er genoten van een aangeboden lunch.

Na de lunch kreeg elke bezoeker ook de gelegenheid het motorenmuseum te bezichtigen waar ook de stoommachine in werking was.  Alle vrijwilligers, medewerkers van Meijer, politie, brandweer en begeleiders hebben bijgedragen aan dit enorme succes. Rond 14:00 konden de bezoekers dan ook met een glimlach van oor tot oor hun route door Friesland voortzetten. Als Meijer Group zijn we ontzettend trots dat we onderdeel mochten zijn van dit evenement. Voor ons allen.. een onvergetelijke dag.

 

Meijer nieuws

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers