Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Toertocht “Met Z’n Allen” pauzeert bij de Meijer Group

25 mei 2018, 11:32

                     

Zaterdag 2 juni vindt de Toertocht Met z’n Allen voor alweer de 8e keer plaats. Deze tocht, inmiddels een traditie, zet meer dan 100 mensen met een verstandelijke beperking een dag in het zonnetje. Deze cliënten van Talant uit de gemeente Leeuwarden vertrekken in alle vroegte om mee te kunnen rijden met vrachtwagenchauffeurs uit verschillende Friese-, en Groningse gemeenten. Ook dit jaar doet er weer een groot scala aan voertuigen mee met de tocht.  Zo rijden er naast veel verschillende gemeentelijke voertuigen ook brandweer en politie mee.

Rol van de Meijer Group
Zulke mooie projecten als deze kunnen niet bestaan zonder sponsoren en vrijwilligers. Meijer wilde graag zijn steentje bijdragen en heeft haar faciliteiten ter beschikking gesteld voor dit project. De toer zal dan ook neerstrijken op het bedrijventerrein van de Meijer Group. Hier zullen alle deelnemers genieten van een geheel verzorgde lunch en ze kunnen het motoren museum bezoeken dat speciaal voor deze gelegenheid geopend is. Een stoet van ruim 100 vrachtwagens moet toch een bijzonder plaatje opleveren zo over de dijk en op het terrein van de Meijer Group. Een heel mooi initiatief waaraan de Meijer Group graag haar bijdrage levert. Het is natuurlijk geweldig dat al deze mensen op deze manier een “dagje uit” kunnen en Meijer zal dan ook zijn uiterste best doen om deze dag onvergetelijk te maken.


De route
De tocht maakt dit jaar een grote lus door Noord-Friesland en rijd  door Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Waadhoeke en de gemeente Leeuwarden. Tussendoor zal er nog een stop gemaakt worden bij de Meijer Group voor een lekkere lunch. Na afloop is het tijd voor een feestje aan de Hidalgoweg. Alle 106 wagens zijn al vol, maar een kijkje langs de route is ook de moeite waard. De volledige route is terug te vinden op de Facebook pagina van Toertocht Met z’n Allen.

Meijer nieuws

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers