Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Meijer BV gaat voor optimale doorlooptijd Optimale doorlooptijd

Optimale doorlooptijd

Opdrachtgevers kunnen bij Meijer gebruik maken van een excellente productie, maar kunnen er ook terecht voor aanvullende dienstverlening om het eigen productieproces te verbeteren. Zo verzorgt Meijer desgewenst de (sub)assemblage van producten of productonderdelen en levert deze vervolgens op de juiste tijd in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats aan bij de opdrachtgever. Meijer ontzorgt niet alleen, maar realiseert tegelijk een optimale doorlooptijd.

Onder het aanbieden van one-stop-shopping verstaat Meijer dat ook het afwerken van producten door middel van galvaniseren, epoxeren, aflakken, etcetera wordt verzorgd. Gestroomlijnd binnen het proces, tegen een scherpe prijs en altijd met de gewenste kwaliteit. De voordelen spreken voor zich en er zijn vaak aanzienlijke besparingen mogelijk op productie- en logistieke kosten. Meijer doet gewoon meer, zodat de opdrachtgever zich kan richten op de echte kernactiviteiten.

 Download hier de leaflet voor een optimale doorlooptijd

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers