Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Plaatbewerking

Plaatwerk en plaatbewerking

Meijer staat voor plaatwerk. Specialist in plaatbewerking en buisbewerking, zowel in staal als roestvaststaal. Meijer produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde frames en omkastingen. Beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring en een modern en up to date machinepark. Kennis van zowel de eigen processen als die van zijn klanten. Een logistiek systeem dat klinkt als een klok, een perfecte leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is waarom klanten bij Meijer Metal kopen en steeds terugkomen!

Wij zijn gespecialiseerd in:

Lasersnijden van staal, RVS en aluminium

Lasersnijden is het snijden van plaatwerk met behulp van een laserstraal. Lasersnijden is een snelle en makkelijke manier om platen van het juiste contour en gatenpatroon te voorzien. Vrijwel braamloos, zeer nauwkeurig en zonder beschadigingen aan het oppervlak van de plaat. Meer over lasersnijden.

Kanten/zetten van plaatwerk

Plaat kanten/zetten is één van onze specialiteiten. Met onze zestien kantbanken zijn wij één van de grootsten van Nederland op gebied van plaat kanten. Onze vakkundige kanters kunnen de meest complexe producten maken. Meer over plaat zetten.

Plaatwerk knippen, braamloos en nauwkeurig

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, ook al gaat het maar om een simpel onderdeel van plaatbewerking zoals plaatwerk knippen. Het knippen van een stalen plaat gebeurt bij ons dan ook braamloos en nauwkeurig.

Staal lassen, enkelvoudig of samengesteld

Meijer is specialist en gecertificeerd in het samenstellen van hoogwaardig plaat-en constructiewerk.
In onze gescheiden staal-las afdeling beheersen we lasprocessen zoals MAG-lassen en TIG-lassen als geen ander. Voor stiftlassen en puntlassen kunt u ook bij ons terecht. Meer over staal lassen.

RVS lassen met hoogwaardige afwerking

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches, zoals de voedselindustrie zijn wij bekend met de diverse kwaliteitseisen en richtlijnen voor RVS-lassen. Het samenstellen gebeurt bij Meijer in een aparte, afgescheiden hal. Onze ervaren lassers werken diverse lasprocessen zoals TIG-lassen en MIG-lassen. Voor het afwerken van RVS gebruiken wij onze eigen slijp-en polijstruimte. Meer over RVS lassen.

Robotlassen voor gegarandeerde en constante kwaliteit

Robotlassen kan worden ingezet voor producten van staal en RVS. Hiervoor hebben wij vijf lasrobots beschikbaar. Bij het verwerken van een grote serie, is robotlassen vaak goedkoper dan handmatig lassen. Meijer ontwerpt en bouwt zelf de mallen voor het robotlassen om laswerk van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Meer over robotlassen.

 Download hier de leaflet voor al onze mogelijkheden

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers