Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Robotlassen

Voor robotlassen van zowel stalen als RVS-producten heeft Meijer de beschikking over totaal vijf installaties.  Eén hiervan wordt specifiek voor RVS producten gebruikt.

De grote voordelen van robotlassen zijn met name de gegarandeerde en constante kwaliteit en de mogelijke besparingen, vooral daar waar de seriegrootte hoger ligt. Onze vier lasrobots beschikken over een draaitafel met twee werkplekken. Hierbij wordt op één werkplek een product gelast, terwijl op de andere werkplek het volgende product alvast in de mal wordt geplaatst en eventueel gehecht. De andere installatie van Meijer is met name geschikt voor grotere frames en constructies.

Het ontwerpen en bouwen van de mallen gebeurt volledig eigen huis. Met behulp van 3D-technieken wordt hierbij al in de ontwerpfase gekeken naar de las- en maakbaarheid voor een optimaal eindproduct.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van robotlassen en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 Download hier de leaflet voor al onze mogelijkheden

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers