Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal

Staal lassen

Meijer is toeleverancier van kwalitatief hoogwaardig plaatwerk, zowel enkelvoudig als samengesteld.

Lassen is daarvan één van onze specialiteiten. Meijer is een gecertificeerd lasbedrijf die gespecialiseerd is in het samenstellen van plaat- en constructiewerk.

Voor het lassen van staal heeft Meijer een uitgebreide productieruimte ter beschikking. Er zijn in totaal 24 werkplekken aanwezig. MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen behoren tot onze mogelijkheden. Deze processen kunnen ook toegepast worden bij RVS en aluminium producten.

Ook het afwerken van lassen (slijpen, schuren of borstelen) is bij ons mogelijk. Afwerking kan variëren van het simpel vlakslijpen van een las voor delen die (vaak) niet in het zicht vallen, tot aan echt zichtwerk.

Stiftlassen en puntlassen behoren ook tot de mogelijkheden. Dit proces wordt veel toegepast in de beplating van machines en apparaten.

Als de aantallen groter worden en het product er zich voor leent, kan er ook overgeschakeld worden naar robotlassen middels onze vijf lasrobots.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van staal lassen en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 Download hier de leaflet voor al onze mogelijkheden

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers