Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Boon Edam

Boon Edam

De samenwerking met Meijer was al lang voor mijn tijd gaande”, vertelt manager inkoop Frank Hoonakker, “en die was al goed, maar de laatste jaren hebben we deze wel geïntensiveerd. Dat betekent vaker overleg en meer op inhoud gericht, waarbij we waarde hechten aan de expertise van Meijer.” Als voorbeeld noemt hij het project van Vialis, die o.a. de toegangspoortjes levert voor NS-stations. “Bijzonder is dat iedereen deze poortjes kent. Meijer heeft in dit project niet alleen kennis geleverd, maar natuurlijk ook de delen van RVS en het laswerk, zodat wij het als een compleet geheel konden assembleren.”
Als voordeel noemt Hoonakker dat Meijer, net als Boon Edam, dezelfde filosofie heeft. “Meijer is een mooi bedrijf, dat inderdaad niet alleen Lean werkt, maar dat ook de verschillende afdelingen intern heeft geïntegreerd en op elkaar afgestemd. Dat is prettig, want het maakt de productie sneller, kwalitatief beter en efficiënter.”

“Wij verkopen nooit nee”, vult Hoonakker aan. “Wij werken klantspecifiek. Dat betekent dat wij ontwikkelen wat de klant wil.” Dat levert unieke situaties op, bevestigt Hoonakker volmondig. “Zo hebben we draaideuren geplaatst op de 124e verdieping van een 828-meter hoge toren in Dubai. Het zijn de twee hoogst geplaatste draaideuren ter wereld. Bovendien staat deze toren midden in de woestijn, waar het hard kan waaien. De deuren moesten dus wel stevig staan. Vandaar dat we ze helemaal verankerd hebben. Tot slot op de veerboot van en naar Texel staan twee deuren van Boon Edam en ook die zijn niet standaard in verband met de flexibele omstandigheden. Het is een uitdaging voor ons om dergelijke projecten uit te voeren tot een goed eindresultaat.”

Meijer nieuws

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers