Meijer BV voorkant gebouw De 6 van Meijer op de beurs; plaatbewerking, buislasersnijden, omkastingen, framebouw, staal en RVS Meijer Metaal is specialist in metaalbewerking Uw specialist in metaalbewerking is Meijer Metaal Plaatbewerking op maat bij Meijer Metaal
Meijer BV: voorraden zonder zorgen Voorraden zonder zorgen

Voorraden zonder zorgen

Voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en het elimineren van verspilling is een kloppende logistiek noodzakelijk. Ook daarin biedt Meijer gewoon de helpende hand. Door bijvoorbeeld het voorraadbeheer van de opdrachtgever over te nemen. Daardoor krijgt de opdrachtgever – op afroep of desgewenst automatisch – precies op tijd de juiste hoeveelheid producten en hoeft hij zich verder nergens zorgen om te maken. JIT-, Kan-ban- of kit-leveringen? Meijer regelt het gewoon.

Voor deze dienstverlening is een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en toeleverancier(s) onmisbaar. Aangezien Meijer niets liever wil dan samen gewoon meer doen, doen we dit van harte. Het resulteert in voorraden zonder zorgen, terwijl het integrale proces ook nog eens vlekkelozer en goedkoper kan worden vorm gegeven. Een win-win situatie zonder verliezers!

 Download hier de leaflet voor Voorraden zonder zorgen

Offerte / Contact?

Copyright © 2020 Meijer Metal BV

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie: CMCG | Ontwerp: Vorm2 Reclamemakers